2015-03-16 00:01:46• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nehezére esik a munkára koncentrálni

Napi horoszkóp március 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Uránusz együtt áll a Marssal, ez hihetetlen türelmetlenséget vált ki önből. Őrizze meg a nyugalmát akkor is, ha a kollégák lassú tempójuknál maradnak, és látszólag ezer évig kell várnia mindenféle papírokra.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Csipkerózsikának is fel kellett ébrednie, végre az ön életében is előrelendül az a bizonyos kerék. Javíttassa meg a telefonját, mert szüksége lehet rá, és készítse elő a határidőnaplóját is. Délután rengeteg kérdésére megérkezik a válasz.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Vigyázzon jobban ma magára. Kellemetlen helyzetbe kerülhet, ha makacsul ragaszkodik érveihez, főleg, ha így észre sem veszi, hogy a másiknak valóban igazi van. Holnap minden megoldódik, ne aggódjon. Ez egy ilyen nap lesz.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Plútó a párkapcsolatok házában áll, az Uránusztól és a Marstól is kellemetlen fényszöget kap. Ez azonban csak átmenetileg tud falat húzni ön köré, az élet nem áll meg. Írja meg a szükséges leveleket, és intézzen el mindent, ami nagyon fontos.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Alig kezdődött el a hétfő, és ön máris a hét végét várja... Gyorsan intézze el a fontos dolgokat, majd szakítson időt a lazításra – ez esetben végül csodásnak láthatja mai napot.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ön szeret dolgozni, de most semmihez sincs kedve, még a házimunkához sem. Győzze le a kísértést, és pipálja ki a legszükségesebb feladatokat. Este egy kisebb szóváltás óriási port kavarhat...

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz éppen átlépni készül a Bika jegyébe, a kényelmesség már megvan, még az is lehet, hogy ma reggel nem szólt az ébresztő órája... A nap akkor sikerülhet a legjobban, ha munka után meglátogatja a szüleit, tesz egy kiadós sétát a friss levegőn, és beszélget a legjobb barátjával.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Jupiter az ég tetején áll, remek hangulatban indulhat a Nap. Ma semmit sem kell bizonygatnia, mert senki sem kételkedik önben. Bőven rászolgált egy kisebb jutalomra, nyugodtan fogyassza el azt a csokoládét, amit ilyen alkalmakra tartogatott.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ügyeljen arra, hogy nagy odafigyeléssel dolgozzon. Ha teheti, jelentkezzen be a masszőréhez, és lazíttassa fel az izmait, mert ettől jobban tud koncentrálni. Este gondoskodjon a meghitt együttlétről a kedvesével.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó a Bak jegyében és az Uránusz quadrátjában mindig hoz valami meglepetést, és ez nem mindig kellemes. Ma állandóan cseng a telefon, záporoznak a kérdések – köztük a kritikusak is, melyekre nem tud válaszolni. A legfontosabb, hogy ne kapkodjon.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ilyen zűrzavaros napokon nehéz megőriznie az áttekintést a dolgok felett. Ne is csodálkozzon azon, ha nem találja a kulcsát, vagy az e-mailt, amit úgy keres...

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nagyon nehezére esik a munkára koncentrálni. Tartson többször szünetet, ilyenkor igyon egy pohár vizet, vagy egyen meg egy almát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: